איך תיראה הצלחת שלנו בעוד 20 שנה?


שווארמה דגים

לא מעט פיתוחי מזון מסקרנים מקיפים אותנו, במיוחד כאלה שנועדו להתמודד עם משבר המזון העולמי; עד מתי נמשיך לאכול סטייקים מפרות, למה חשוב שכל האוכל הזה יהיה טעים ולמה דווקא ישראל היא מעצמת פודטק? חוקר מזון: "בעוד 20 שנה מהיום הצלחת לא תהיה אותה הצלחת כי הבשר יהיה נורא יקר. אפשר יהיה לאכול סטייק פעם בשנה בשביל החוויה, ויכול להיות שהמצפון לא יאפשר יותר מזה"

קרא עוד…

Advertisements

No more posts to show

כתבות שאולי תאהבו

שתפו את הכתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב tumblr