השף מנה שטרום השתעמם בקורונה, אז הוא החליט לכתוב ספר בישול איטלקי, ונידב לנו מתוכו שלושה מתכונים שווים: מתכון ללזניה פטריות, מתכון לקנלוני תרד ומתכון רלוונטי מאוד למרק בשר. שטרום: “אני שמח מאוד שאין לי מסעדה, המצב נורא”
קרא עוד…
השף מנה שטרום השתעמם בקורונה, אז הוא החליט לכתוב ספר בישול איטלקי, ונידב לנו מתוכו שלושה מתכונים שווים: מתכון ללזניה פטריות, מתכון לקנלוני תרד ומתכון רלוונטי מאוד למרק בשר. שטרום: “אני שמח מאוד שאין לי מסעדה, המצב נורא”
קרא עוד…