דק-דק עם ציפוי בשר מתובל: לחמג'ון טורקי אמיתי כמו ברחובות גזיאנטפ



בצק דקיק, בשר עסיסי ומתובל מלא בפלפלים עגבניות ושום, 5 דקות בתנור, והנאה אין סופית

Advertisements

קרא עוד…

"אני אשדר כל זמן שאני יכול"

כשיורם ארבל נכנס לבית הקפה שבו אנו נפגשים, לבוש בגדים ספורטיביים, חמוש במשקפיו ובחיוכו המוכר – אי אפשר להחמיץ את הקול שלו. קול מיתולוגי שמלווה

קרא עוד »
No more posts to show

כתבות שאולי תאהבו

שתפו את הכתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב tumblr