דיווח: הזוג נתניהו מתגורר בבית מיליארדר והעביר איתו גם את הטבח האישי

כתבות באותו נושא



תוך כדי המלחמה, כשמאות אלפי אזרחים נלחמים בחזית ובעורף – ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה, שעברו לגור בימים האחרונים בבית משפחת המיליארדר האמריקני סיימון פאליק בשכונת תלפיות בירושלים, לקחו איתם את הטבח האישי של מעון ראש הממשלה, שמבשל להם בשגרה בביתם שברחוב עזה – וזאת בניגוד להנחיות, כך דווח היום (רביעי) בחדשות 13.

הטבח הינו עובד מדינה ולא עובד פרטי של משפחת נתניהו ועל פי ההנחיות אסור לעובד מדינה (או למי שמקבל תשלום מהמדינה) לעבוד בבית פרטי. בנוסף, על המבשל גם אין שום פיקוח וייתכן שהוא גם מבשל בנוסף ארוחות לבני משפחת פאליק – על חשבון המדינה.

בנוסף, למרות שבני הזוג נתניהו לא מתגוררים בימים אלה בבית דברחוב עזה – במעון עדיין ישנן עובדות ניקיון.

המעון הרשמי של ראש השממלה בבלפור נמצא בשיפוצים מאז שמשפחת נתניהו עזבה אותו ביולי 2021 והצפי הוא שהם לא יסתיימו בשנתיים הקרובות. גורם שמעורב במכרז מספר שהשיפוצים בבלפור עוד בכלל לא התחילו.



להמשך קריאה