לאחר מכן סיפרה הדוגמנית על המסע שהיה לה בדרך חזרה לארץ, אחרי שהיא הספיקה בקושי לעלות על מטוס חזרה אלינו, גם הנסיעה שלה לא עברה בלי אירוע: "פתאום התחלתי לדמוע, לדמוע אקסטה. לידי ישבו זוג מבוגרים ספרדים והם היו נורא מודאגים. אמרתי להם שהכל בסדר ואני חווה משבר קטן ואני רגילה.
הסבתא פשוט לא עזבה אותי, הוציאה לי מהתיק שלה ביסקווטים ושוקולד, חיבקה ואמרה לי משפט שלא יוצא לי מהראש: "תקשיבי לבטן שלך, זה המוח השני שלך. אם משהו עושה אותך חולה, אל תישארי שם. אל תקטיני ותורידי מערך האינטואיציה שלך ובטח אל תתרגלי", ופתאום קיבלתי כאפה", הודתה פינס. "כמה פעמים אני עושה דברים כדי לרצות, כדי לא להכביד.
נשארת במקום שלא טוב לי גם אם זה אומר לבטל את עצמי כדי לא לבאס או לפגוע במישהו אחר אם זה בעבודה, אם זה בחברות.כי מי שאוהב אותך באמת לא יתן לך לוותר על עצמך אבל מי שיש לו ממך אינטרס אתה שסך הכל צינור מעבר בשבילו. לא עוד". היינו חושבים שמדובר רק במשבר בצד המקצועי של חייה של פינס אך לצד הסטורים האלה התלווה מהלך נוסף.