הכוכבים שהגיעו לערב הסעודית שונאים שם כל דקה

כתבות באותו נושא



כעת טוענים ב"סאן" שחלק גדול מהשחקנים שעברו לערב הסעודית מתחרטים על המעבר. "ערב הסעודית עומדת לזכות באירוח המונדיאל ב-2034, מה שאומר שיהיה עוד מונדיאל חורף, אבל הטירוף שציפו במדינה סביב הכדורגל לא בא לידי ביטוי במספרים", נכתב ב"סאן", "בנוסף, יש את המצב המביך שבו מספר רב של שחקנים – ומאמנים – רוצים לחזור הביתה.

"לפי הבנתנו, כמה כוכבים שעברו לערב הסעודית מביעים חרטה מוחלטת על המהלך, כאשר חלקם שונאים כל רגע שם. הבעיה הגדולה היא שהם ייאלצו להישאר עד סןף החוזה שלהם, שהוא בדרך כלל לשנתיים.

"בנוסף, בסעודיה יש 37 מיליון איש, אבל המגרשים יקים, עדיין. אל איתיפאק של ג'ורדן הנדרסון, שמאמן אותה סטיבן ג'רארד, שיחקה את המשחק האחרון מול 9,000 צופים, ולפני כן מול 5,000 צופים ופעם אחת 987 צופים… 11 מתוך 18 קבוצות בליגה מביאות מתחת ל-5,000 צופים למשחק, שתיים עם 2,000 ומטה".



להמשך קריאה

טראמפ רצה הסכם גרעין, אך לא הצליח לרסן את נתניהו: כך הצליח רה"מ להביא את נשיא ארה"ב לסף תקיפה באיראן

למרות קשריהם ההדוקים והצהרות הידידות הפומביות, טראמפ ונתניהו ניהלו בעת האחרונה מאבק שקט על דרך הפעולה מול איראן. נשיא ארה"ב ניסה לקדם משא ומתן, אבל ראש הממשלה דחף לעימות. בסופו

קרא עוד »

כל התרחישים: לאן הולכת איראן

הפלת משטר האייתוללות טרם קרתה, אך במערב כבר בוחנים את הטוענים לכתר. בן השאה שחי בגלות כבר 46 שנה מעוניין בתפקיד, למרות שספק אם באיראן יש מי שמעוניינים בו. תנועות

קרא עוד »