מרבית הכדורגלנים בארץ כבר מצייצים ומעלים פוסטים של תמיכה בלוחמי צה"ל ומזדהים עם מה שקורה בדרום ובגבול הצפון – אבל יש גם שחקנים שיוצאים בעצמם אל הגבולות כדי להיות עם החיילים. אחד מהם הוא רותם חטואל, חלוץ הפועל באר שבע.
מסתבר שחטואל החליט לעזוב את בירת הנגב עם תחילת האירועים ועלה להיות עם משפחתו בחצור הגלילית. כבר שלושה ימים הוא מסתובב על גבול הצפון ביחד עם חבר קרוב ומחלק כל מה שיש באפשרותו לתת – הוא מבצע קניות בעצמו, וגם מחזק בצורה רוחנית את החיילים.
חטואל יוצא מבית הוריו בחצור הגלילית מדי בוקר, נמצא בדרכים בגבול הצפון, מבקר בקרית שמונה וביישובים נוספים כדי להיות עם החיילים. "אנחנו צריכים לעזור בכל דרך שאפשר כדי להראות לחיילים הנהדרים שלנו כמה אנחנו מאוחדים וכמה אנחנו אוהבים אותם", סיפר. "אני מביא להם אפילו מצתים – הדבר הכי פשוט, מצת, זה נותן להם תחושה כל כך טובה שאתה מחלק דברים ושכל עם ישראל מאחוריהם".