סוכנו של חלוץ הפועל חדרה, ארון לייה איסקה, התראיין היום (רביעי) בבלגיה וסיפר על המצב ועל השחקן שעזב את ישראל לתקופת המלחמה: "האנשים בישראל מאוד סובלים. ארון כבר חווה רעידת אדמה כששיחק בטוזלאספור הטורקית בעונה שעברה וגם אז התחושות היו קשות. העניין בישראל הוא פוליטי-דתי וארון לא ממש רוצה להתבטא בנושא. כואב לו שהוא היה צריך להשאיר את חבריו מאחור, הוא בדיוק התחיל להתאקלם והרגיש טוב עם הקבוצה. בזמן הקרוב הוא יעשה אימונים אישיים בבלגיה, אנחנו בקשר רציף עם חדרה ועם בארנסלי האנגלית, שממנה הוא מושאל".
בתוך כך הפועל חדרה, ערכה היום (רביעי) אימון ראווה מיוחד לילדי הדרום שמתארחים בעיר, בשיתוף עיריית חדרה – אגף אתו"ס מחלקת הספורט ומתנ"ס גבעת אולגה.
שחקני הקבוצה שיחקו יחד עם הילדים, חילקו להם כדורי רגל (תרומת ספורטבול), צעיפים (תרומת ארגון אוהדי הפועל חדרה) וגלידות (תרומת נסטלה). האימון נערך במגרש הכדורגל במערב העיר בסמוך למלון ג'ייקוב ריזורט, לשם פונו תושבי הדרום. לאימון הגיעו כ-100 ילדים והורים שהתרגשו לפגוש את השחקנים ובעיקר לשתף איתם פעולה על המגרש, להצטלם איתם ולקבל מהם חתימות.