זוכרים שפעם היו מבשלים ראש כרוב שלם במים רותחים, בשביל לרכך את העלים ולהכין אותם לגלגול? אז הימים האלה, מתברר, עברו חלפו להם, יחד עם אנשים שיש להם סבלנות להרתיח סיר שלם של מים רק בשביל השלב הטרום ראשון של הכנת כרוב ממולא
עפרה צימבליסטה, אגי משעול ויונה וולך נפגשות בתערוכה חדשה על שריפה וכיליון
בגלריה צימבליסטה, שנפתחה בנובמבר בדרום המוזנח של תל אביב, מוצגת תערוכה חדשה המחברת עבודות של האמנית עם זו של שתי המשוררות, שהיו לחברותיה • את ההצגה גונבות בובות שעווה בדמות