הסוד מאחורי הטעם: הצצה נדירה לתהליך הכנת התפוצ'יפס

כתבות באותו נושא



במסגרת הפרויקט "מפעלי חיים", נפגשנו עם גבי דנן, שעובד 14 שנה במפעל המלוחים בשדרות: "כשאני רואה את שקיות התפוצ'יפס בסופר אני חש סיפוק"



להמשך קריאה

הסיפור מאחורי הזינוק במחיר שמן הזית: מה הסיכוי שהמחירים יירדו?

שמן הזית הוא מרכיב בסיסי במטבח הישראלי, ובשנים האחרונות חווה טלטלות משמעותיות: משבר אקלים, עליית מחירים ושינויים בצריכה. מדוע קפצו המחירים בשנתיים האחרונות, מה הסיכוי שהם יירדו כעת ואיך קשורה

קרא עוד »

כדי לרכך את בן גביר? ראשי הקואליציה יתכנסו לישיבה נוספת על הדחת היועמ"שית

בסביבת נתניהו טוענים שהוא מעוניין בישיבה ללא קשר לאיומי השר, שהצהיר שלא יצביע עם הקואליציה עד שלא היה שינוי בעמדה על הדחת בהרב-מיארה. בדיון צפויים ראשי המפלגות להצביע הצהרתית בעד

קרא עוד »