הקאמבק של מנה חמה: קרבונרה, טוקבוקי וסופר חריף

כתבות באותו נושא


מדף מנות חמות1

שילוב של כמה טרנדים הפכו את המוצר הנשכח ללהיט חם, למרות המונוסודיום. הראמן להכנה ‏מהירה מקוריאה, החריף, הרצון להתנסות בטעמים חדשים, טרנד הפיכת מנות אינסטנט למנה ‏עיקרית עם תוספות וטירוף המק אנד צ'יז – תורמים לצמיחת הקטגוריה ששנים רבות שעממה צרכנים. ‏החדשנות קורית בעיקר מחוץ לרשתות השיווק, שם דור ה-‏Z‏ והאלפא מוכנים לשלם 29 שקל על אריזה 



להמשך קריאה

"הדרמה היא בשקל": הכלכלן שמסביר למה הבורסה אופטימית יותר מתחזיות הצמיחה

במהלך ובינר שקיימה קבוצת פרופיט, הציג המשנה למנכ"ל, אמיר כהנוביץ', תחזית אופטימית לעתיד הכלכלה הישראלית • באירוע השתתף גם מנהל ההנפקות באוצר, ארז גולן, שציין כי למרות הורדות הדירוג, הביקושים

קרא עוד »