הקאמבק של מנה חמה: קרבונרה, טוקבוקי וסופר חריף

כתבות באותו נושא


מדף מנות חמות1

שילוב של כמה טרנדים הפכו את המוצר הנשכח ללהיט חם, למרות המונוסודיום. הראמן להכנה ‏מהירה מקוריאה, החריף, הרצון להתנסות בטעמים חדשים, טרנד הפיכת מנות אינסטנט למנה ‏עיקרית עם תוספות וטירוף המק אנד צ'יז – תורמים לצמיחת הקטגוריה ששנים רבות שעממה צרכנים. ‏החדשנות קורית בעיקר מחוץ לרשתות השיווק, שם דור ה-‏Z‏ והאלפא מוכנים לשלם 29 שקל על אריזה 



להמשך קריאה